Inschrijvingen schooljaar 2022-2023

Voor de inschrijvingen van het 1ste jaar voor schooljaar 2022-2023 volgen we de voorschriften van het Lokaal Overleg Platform (LOP). Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 19/04/2022, digitaal via de website. Vanaf 09:00 uur zal op deze pagina de knop naar het inschrijvingsformulier beschikbaar zijn. De capaciteit voor het eerste leerjaar A is vastgelegd op maximum 60 leerlingen. Voor het 1ste leerjaar B zijn dit maximum 14 leerlingen. De inschrijvingen worden in chronologische volgorde opgevolgd.

Opgelet! Binnen het huidige schooljaar 2021-2022 werd de maximumcapaciteit reeds bereikt voor 1B – 2B – 5VZ en kan er bijgevolg ook niet meer worden ingeschreven. Voor komend schooljaar, 2022-2023, of andere richtingen kan dit wel.

Voorrangsgroepen

Er geldt een voorrangsrecht voor broers en zussen van reeds ingeschreven leerlingen op onze school en voor kinderen van personeelsleden: zij kunnen al inschrijven van 21 maart tot en met 1 april 2022. Dit kan tijdens de schooluren zowel telefonisch (089/ 75 60 84) als via Smartschool-berichten, waarbij u zich telkens mag richten tot Mevr. Annemie Craeghs. Belangrijk! Na deze periode geldt het voorrangsrecht niet meer.

Klik op onderstaande knop en vul het formulier in om uw zoon/dochter in te schrijven:

STAP 1: Klik op onderstaande knop en vul het formulier in.

STAP 2: Voor een vlotte afhandeling van uw inschrijving, mag u onderstaand formulier printen en ingevuld meebrengen naar uw afspraak. Denk ook zeker aan identiteitskaart, eventueel getuigschrift lager onderwijs en kopie van het laatste rapport.

STAP 3: Boek via onderstaande knop uw inschrijvingsmoment om de inschrijving te voltooien.

Wettelijk bepaald

Een inschrijving is een belangrijke stap en daar horen een aantal wettelijke voorwaarden en bepalingen bij. Meer info vind je hier.

Intakeformulier

Het intakeformulier kan vooraf gedownload en ingevuld worden. Je kan het meebrengen voor een vlotte afhandeling van de inschrijving.

Aanwezigheid ouders

Als je minderjarig bent, kan je niet ingeschreven worden zonder het akkoord van je ouders. Minstens een van de ouders moet aanwezig zijn bij het intake- en inschrijvingsgesprek. Doorgaans ondertekenen beide ouders de akkoordverklaring met het opvoedingsproject en het schoolreglement.