Inschrijvingen 1A / 1B

Wij heten u alvast van harte welkom op onze school! 

De voorlopige inschrijvingen gebeuren digitaal via de website. Deze zijn steeds onder voorbehoud (onder opschortende voorwaarden / niet-gerealiseerd) omwille van het moeten voldoen o.a. aan de wettelijke toelatingsvoorwaarden, de capaciteit van de studierichting,….

Volg onderstaand stappenplan om uw zoon/dochter onder voorbehoud in te schrijven:

STAP 1: Klik op onderstaande knop en vul het formulier in.

STAP 2: Voor een vlotte afhandeling van uw inschrijving op afspraak, mag u onderstaand formulier printen en ingevuld meebrengen. Denk ook zeker aan identiteitskaart, eventueel getuigschrift lager onderwijs en kopie van het laatste rapport.

STAP 3: Boek via onderstaande knop uw inschrijvingsmoment om de inschrijving te voltooien. Indien u meer informatie wenst, kan u de school contacteren:

Indien u meer informatie wenst, kan u de school contacteren:
tel. 089 / 75 60 84 of mail info@instituutmariakoningin.be

Maximaal aantal leerlingen bepaald voor 2023-2024

Om kwaliteitsvol onderwijs te kunnen garanderen en om infrastructurele redenen, heeft het schoolbestuur de capaciteit voor het eerste leerjaar A vastgelegd op maximum 60 leerlingen. Voor het 1ste leerjaar B zijn dit maximum 14 leerlingen.

Studierichting / leerjaarMaximum aantal llnAantal nog vrije plaatsen
1A6015
1B14Volzet

Wettelijk bepaald

Een inschrijving is een belangrijke stap en daar horen een aantal wettelijke voorwaarden en bepalingen bij. Meer info vind je hier.

Aanwezigheid ouders

Als je minderjarig bent, kan je niet ingeschreven worden zonder het akkoord van je ouders. Minstens een van de ouders moet aanwezig zijn bij het intake- en inschrijvingsgesprek. Doorgaans ondertekenen beide ouders de akkoordverklaring met het opvoedingsproject en het schoolreglement.